Плита вогнетривка 330-330-30 мм (Італія шамотний камінь) для випікання піци в помпейських печах і барбекю зонах
- Під замовлення
- Код: UZ850056(330-330-30)
-
День Години роботи Перерва Понеділок 08:00 - 18:00 Вівторок 08:00 - 18:00 Середа 08:00 - 18:00 Четвер 08:00 - 18:00 Пʼятниця 08:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Дніпро
1. Прокалити плиту (шамотний камінь) упродовж 1 години за температури 50 °C.
2. Далі кожні наступні пів години додавати температуру по 50 °C до 300 °C. Водночас може виникнути неприємний запах, але він зникне, коли завершиться цикл прожарювання й більше виникати не буде.
Для подальшого використання печі, цю процедуру прожарювання повторювати не потрібно.
Найкраща піца готується зазвичай у помпейських печах на дровах. Але це не означає, що ви не можете приготувати чудову піцу вдома у звичайній духовці. Головне — використовувати високоякісний вогнетривкий камінь (пліту), щоб імітувати спосіб приготування в цегляній печі.
Три способи роботи печі, за яких може наш камінь накопичувати тепло та випікати піцу
Відбиття тепла від поверхні
Конвекція тепла за допомогою вентилятора
Кондуктивне тепло (нагрівання знизу)