Salvador / Salvinox - ножі та решітки для м'ясорубок
Продаємо оригінальні ножі та решітки для професійних м'ясорубок. У цій групі представлені матеріали італійського виробника Salvinox / Salvador. Детальну інформацію про виробника, дивіться за посиланням - ТУТ
Орієнтовний вид фаршу при використанні граток з різними діаметрами вихідних комірок.
Ножі та решітки для м'ясорубок всіх різновидів
В галузі м'ясного виробництва на міні-підприємствах, в бізнесі, пов'язаному з ресторанами і кафе, в сфері громадського харчування використовується безліч автоматичного обладнання. Електричні м'ясорубки – одне з найбільш необхідних пристосувань. З їх допомогою готується фарш для різних страв і ковбас, рубається заморожене і свіже м'ясо різного типу.
До забезпечення м'ясорубок підходять дуже ретельно. Адже, головне, щоб продукт був порізаний і подрібнений, а не просто продірявлений. Ножі та решітки для м'ясорубок грають найважливішу роль, так як є основними робочими елементами. Італійський виробник «Lame Italia» випускає широкий асортимент аксесуарів для кухонного обладнання і широко представлений в каталогах інтернет-магазину.
Різноманітність форм і видів
Решітки і ножі для м'ясорубок мають безліч моделей і варіантів виконання. Компанія-виробник представляє покупцям:
· решітки круглі з отворами різних розмірів – від 2 мм до 20 мм діаметром. Кожна різновид для приготування різної консистенції фаршу. Від тюфтельок до домашньої ковбаси;
· решітки з звичайним отвором для кріплення або з втулками. Можливість спільного монтажу на приводні пристрої м'ясорубок;
· монолітні односторонні і двосторонні ножі. Мають високі міцнісні показники і досить довго не тупляться;
· ніж з трьома і чотирма лезами
· пристосування зі змінними лезами на спеціальних кріпленнях. Це дозволить постійно використовувати одну й ту ж основу для ножів різного призначення і типу. Змінні леза допоможуть підтримувати працездатність м'ясорубки в безперервному режимі.
Доступна вартість виробів дозволить забезпечити виробництво або ресторан великою кількістю необхідних предметів. Це розширить асортимент продукції і пропонованих страв.
Модельний асортимент представлений декількома смугами, які відрізняються видовим різноманіттям і застосовуваними способами обробки матеріалу. В інтернет-магазині можна легко купити вироби з серій «Enterprise», «Salvador», «Unger», «Salvinox».
Унифицированность моделей
Компанія виробник особливу увагу при розробці ножів і решіток для м'ясорубок приділила їх універсальності. Повсюдна стандартизація в обладнанні дозволяє використовувати продукцію «Lame Italia» для всіх сучасних моделей професійних м'ясорубок. Не має значення країна виробник. Ножі та решітки підходять як європейським, американським та китайським моделей.
Кожне найменування в інтернет-магазині має повне опис з розмірами по зовнішньому і внутрішньому габариту. Це полегшує вибір необхідних аксесуарів безпосередньо для того обладнання, яким користується на міні-фабриці, в кафе, ресторані або барі - INOX, EWT, Fama, KT, Everest, Sirman, Fimar, Koncar і багатьох інших.
Висока якість металу
Всі вироби виготовляються з високоякісної нержавіючої сталі. Основна марка матеріалу – D2. Це спеціально створений метал для харчового виробництва. Він включає в себе спеціальні добавки, зміцнюючі сплав. Завдяки використанню рідкоземельних металів, вироби можуть витримувати високі навантаження і підвищену температуру. Вони не деформуються, не схильні корозійних утворень, і служать дуже довгий час.
У процесі використання дуже складно домогтися граничних показників міцності, тому всі ножі та решітки для м'ясорубок здатні витримувати тривалі періоди роботи з високою інтенсивністю експлуатації.
Кожен виріб проходить заводські випробування і має сертифікат якості, що описує основні характеристики моделей. Виробник ретельно стежить за процесом виготовлення – від загартування заготовок до лиття та обробки готових ножів і решіток для м'ясорубок.