Продавець UKRZiP - запчастини та комплектуючі для обладнання HoReCa розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
478 відгуків
Консультація ➤ Viber +38 096 277 88 99
UKRZiP запчастини для обладнання HoReCa
+380 (96) 277-88-99
Viber

Salvador / Salvinox - ножі та решітки для м'ясорубок

Продаємо оригінальні ножі та решітки для професійних м'ясорубок. У цій групі представлені матеріали італійського виробника Salvinox / Salvador. Детальну інформацію про виробника, дивіться за посиланням - ТУТ

Орієнтовний вид фаршу при використанні граток з різними діаметрами вихідних комірок.

      Ножі та решітки для м'ясорубок всіх різновидів

В галузі м'ясного виробництва на міні-підприємствах, в бізнесі, пов'язаному з ресторанами і кафе, в сфері громадського харчування використовується безліч автоматичного обладнання. Електричні м'ясорубки – одне з найбільш необхідних пристосувань. З їх допомогою готується фарш для різних страв і ковбас, рубається заморожене і свіже м'ясо різного типу.

До забезпечення м'ясорубок підходять дуже ретельно. Адже, головне, щоб продукт був порізаний і подрібнений, а не просто продірявлений. Ножі та решітки для м'ясорубок грають найважливішу роль, так як є основними робочими елементами. Італійський виробник «Lame Italia» випускає широкий асортимент аксесуарів для кухонного обладнання і широко представлений в каталогах інтернет-магазину.

Різноманітність форм і видів

Решітки і ножі для м'ясорубок мають безліч моделей і варіантів виконання. Компанія-виробник представляє покупцям:

·        решітки круглі з отворами різних розмірів – від 2 мм до 20 мм діаметром. Кожна різновид для приготування різної консистенції фаршу. Від тюфтельок до домашньої ковбаси;

·        решітки з звичайним отвором для кріплення або з втулками.  Можливість спільного монтажу на приводні пристрої м'ясорубок;

·        монолітні односторонні і двосторонні ножі. Мають високі міцнісні показники і досить довго не тупляться;

·        ніж з трьома і чотирма лезами

·        пристосування зі змінними лезами на спеціальних кріпленнях. Це дозволить постійно використовувати одну й ту ж основу для ножів різного призначення і типу. Змінні леза допоможуть підтримувати працездатність м'ясорубки в безперервному режимі.

Доступна вартість виробів дозволить забезпечити виробництво або ресторан великою кількістю необхідних предметів. Це розширить асортимент продукції і пропонованих страв.

Модельний асортимент представлений декількома смугами, які відрізняються видовим різноманіттям і застосовуваними способами обробки матеріалу. В інтернет-магазині можна легко купити вироби з серій «Enterprise», «Salvador», «Unger», «Salvinox».

Унифицированность моделей

Компанія виробник особливу увагу при розробці ножів і решіток для м'ясорубок приділила їх універсальності. Повсюдна стандартизація в обладнанні дозволяє використовувати продукцію «Lame Italia» для всіх сучасних моделей професійних м'ясорубок. Не має значення країна виробник. Ножі та решітки підходять як європейським, американським та китайським моделей.

Кожне найменування в інтернет-магазині має повне опис з розмірами по зовнішньому і внутрішньому габариту. Це полегшує вибір необхідних аксесуарів безпосередньо для того обладнання, яким користується на міні-фабриці, в кафе, ресторані або барі - INOX, EWT, Fama, KT, Everest, Sirman, Fimar, Koncar і багатьох інших.

Висока якість металу

Всі вироби виготовляються з високоякісної нержавіючої сталі. Основна марка матеріалу – D2. Це спеціально створений метал для харчового виробництва. Він включає в себе спеціальні добавки, зміцнюючі сплав. Завдяки використанню рідкоземельних металів, вироби можуть витримувати високі навантаження і підвищену температуру. Вони не деформуються, не схильні корозійних утворень, і служать дуже довгий час.

У процесі використання дуже складно домогтися граничних показників міцності, тому всі ножі та решітки для м'ясорубок здатні витримувати тривалі періоди роботи з високою інтенсивністю експлуатації.

Кожен виріб проходить заводські випробування і має сертифікат якості, що описує основні характеристики моделей. Виробник ретельно стежить за процесом виготовлення – від загартування заготовок до лиття та обробки готових ножів і решіток для м'ясорубок.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner