Продавець UKRZiP - запчастини та комплектуючі для обладнання HoReCa розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
478 відгуків
Консультація ➤ Viber +38 096 277 88 99
UKRZiP запчастини для обладнання HoReCa
+380 (96) 277-88-99
Viber

Ножі Rasspe Italy для слайсерів (універсальні)

Універсальні дискові ножі італійського бренду RASSPE

Ці леза ставлять собі на слайсери багато виробників:

ABM - ABO - ALA - APACH - AGW - BIZERBA - BERKEL - BECKERS - CELME - DAMPA - DUEGI - ESSEDUE - ESSEGIELLE - EUROSABO - FAC - FIA - GENERAL M. -  GLOBUS - IDEA - IRONWEED - MAINERI - MANCONI -  MARWELL - MISTRO - NOAW - OMAS - OMEGA - OMS -REGINA - RGV - RHENINGHAUS - SAMMIC - SIRMAN - FAMA - FIMAR - GASTRORAG - HENDI - EWT та інші...

Корисна інструкція-відео для тих, хто хоче самостійно замінити ніж на слайсері, без допомоги технічного персоналу. 

Приклад показаний на слайсері RGV, але ця процедура є універсальною - поширюється на всі моделі і бренди інших виробників без винятку.

   Апарати призначені для нарізування гастрономічних продуктів, по іншому їх ще називають слайсери, часто використовуються в закладах громадського харчування, торгових точках і на підприємствах харчової промисловості. В даних машинах для нарізки, використовується в якості ріжучого елемента спеціальний дисковий ніж, він повинен в процесі експлуатації мати хороші  робочі характеристики, які зберігаються тривалий час, так як доводиться переробляти великі обсяги продуктів, і не якісні ножі зношується швидше. Європейські постачальники пропонують тільки якісні дискові ножі для слайсеров різного призначення (напівпрофесійні, професійні, промислові). Розрізняються між собою дискові ножі для слайсеров розмірами, по покриттю (хромовані або тефлонові), по виду заточування ріжучої кромки (гладка, з зубцями).

Основні європейські виробники дискових ножів мають механічні цехи обладнані найсучаснішими верстатами світових брендів, такими ка Datamax, Cab, Toshiba Tec, Intermec, Markem, Zebra, Sato, Avery, M + R, Allen, Novexx і т. д., тим самим забезпечуючи гарантію якості виробу. Здійснюються технологічні процеси, від заготівлі до упакованого готового виробу:     

  Перший спосіб (виробництво з листа стали C45) - вирізання круглих заготовок з листа холоднокатаної спеціальної сталі з допомогою плазмового верстата, подальша фаза полягає в механічній обробці заготовки,  далі йде операція хромування і заточка кромки з використанням спеціальної емульсії. Ріжуча кромка може бути як гладкою, так і з зубцями різної конфігурації.

 Другий спосіб (виробництво сталевих заготовок марки 100Cr6) - металеві заготовки прямокутної форми поміщаються в спеціальні печі, після прогріву їх піддають механічному впливу (куванню) щоб надати їй круглу форму, а також надати матеріалу хороші характеристики. Далі заготівлю, вже круглої форми піддають механічній обробці, з подальшим хромуванням поверхні і заточуванням ріжучої кромки.

   Контроль якості продукції є однією з основних стадій при виготовленні дискових ножів для слайсеров. Компанії мають у своєму розпорядженні сучасні металургійні лабораторії, які оснащені точними інструментами та обладнанням для тестування зразків при кожному етапі виготовлення. За допомогою мікроскопів проводиться мікроструктурний аналіз заготовок,  профилометром заміряється готовий виріб на наявність нерівностей, і також, піддають ніж випробування на корозійну стійкість. У нас ви можете підібрати дискові ножі на слейсера наступних виробників: ABM / BERKEL / BECKERS / BIZERBA / BOSTON / BRAHER / CORELEK / VAN DALL / DAMPA / ESSEDUE / EUROCORT / FAC / FAMA / FIMAR / GENERAL MACHINES / HOBART /  ITALIANA MACCHI / LARIO / LILOMA / LEO / MANCONI / MISTRO / MOLCOR / MOBBA / NOAW / OMAS / OMEGA / OMS / R. G. V. / RHENINGHAUS / SAMMIC / SIRMAN / YGARRA та ін

ІНСТРУКЦІЇ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ НОЖА
Оптимальне і продуктивне використання леза (ножа) вимагає постійної очищення і частого контролю заточування ріжучої кромки. Заточка може виконуватися до тих пір, поки зовнішній діаметр леза не буде зменшений приблизно на 12 мм порівняно з номінальним діаметром, як зазначено (EN 1974: 1998).
Персонал, який відповідає за ці операції, повинен бути відповідним чином підготовлений.
Рекомендується ознайомитися з інструкціями з техніки безпеки, експлуатації і технічного обслуговування, принципом роботи та особливостями ріжучого обладнання, на яке буде встановлюватися дисковий ніж.
ОЧИЩЕННЯ ДИСКОВОГО НОЖА
• Від'єднайте ніж від бази робочого валу нарізний машини (слайсера), закрийте пластину датчика, зніміть захисний кожух і дефлектор, зніміть або нахиліть рухому каретку.
• очистіть обидві сторони леза м'якою тканиною, для знежирення обробіть поверхню спиртом.
• перевірити стан хромованого покриття, переконавшись, що немає іржавих ділянок на поверхні.
ЗАТОЧКА
• Видалити всі сліди жиру з леза м'якою тканиною і деякою кількістю спирту.
• Перемістіть вбудований заточувальний інструмент положення заточування або встановіть окремий пристрій для заточування, що поставляється з нарізною машиною (слайсером).
• Загострите лезо на 10 "- 15".
 ПОПЕРЕДЖЕННЯ:
Не подовжуйте операцію заточування довше рекомендованого часу, так як це може призвести до деформації кромки леза.
При завершенні операції заточення:
• ретельно очистити заточний пристрій слайсера щіткою і спиртом;
• перемістіть в початкове положення або приберіть заточний пристрій;
• перед повторним використанням нарізний машини (слайсера) видаліть залишки заточування з допомогою щітки і м'якої тканини.
ЗАМІНА
• Заміна леза виконуватися навченим персоналом, вона повинна відбуватися у відповідності з вимогами правил установки та техніки безпеки виробника нарізний машини.
• Нове лезо вже заточене. Тим не менш, при монтажі рекомендується повторна заточка, щоб забезпечити адаптацію з геометрією нарізний машини.
• Леза виготовлені з сталі і тому підлягають вторинній переробці. Перед заміною видаліть гострий край.
МАТЕРІАЛ
Гарячекатана високоякісна легована сталь 100cr6 (no. 1.2067), загартована зі сферичним цементитом з остаточним відпалом.
Допуски згідно зі стандартами DIN EN 10048/96.
1 Симетричний поздовжній розріз в області різання і хромування;
2 Загальна глибина загартованого шару близько 10 мм;
3 Структура: 100% глобулярный перліт
 

Широкий асортимент високоякісних ножів для слайсеров.

Наша компанія є прямим постачальником оригінальних ножів від італійського виробника Rasspe.

Корисна відеоінструкція для самостійної заміни ножа на слайсері

Особливості використання слайсеров

Широка сфера застосування

Слайсери – обладнання для нарізки різних гастрономічних продуктів, що застосовуються в магазинах, ресторанах, кафе, в організаціях харчової промисловості

Висока якість ножів

Для нарізки продуктів необхідно використовувати спеціальне зносостійке дисковий лезо, з відмінними робочими властивостями, які зберігаються на тривалий термін

Вибір правильного типу ножа

Для правильної роботи слайсера необхідно підібрати правильний тип ножа – напівпрофесійний, професійний, промисловий, тефлонове або хромоване покриття, гладку або зубчасту заточування ріжучої кромки

Потрібна консультація? Телефонуйте!

Основні способи виробництва ножів

1.

Виробництво з листа стали С45. Плазмовим верстатом вирізають великі заготовки з холоднокатаного сталевого листа. Механічна обробка заготовки, хромування і заточка кромки з застосуванням спеціальної емульсії. Види ріжучої кромки – гладка, з зубцями різної конфігурації.

2.

Виробництво сталевих заготовок марки 100Cr6. Прямокутні металеві заготовки прогріваються в спеціальній печі, після чого куються для додання круглої форми і міцнісних характеристик металу. Кругле виріб механічно обробляють, хромують поверхню заточують ріжучу кромку.

Що кажуть наші клієнти?!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner