Параметри приготування хлібобулочних виробів в пароконвектоматах UNOX 5 серії (XVC, XBC)
Параметри приготування хлібобулочних і кондитерських виробів у пароконвектоматах Unox 5 серії (XVC, XBC)
Круасани (заморожені після расстойки)
Круасани (заморожені до расстойки).
- поставити в розстоєчну шафу приблизно на 3 години, після расстойки змастити сумішшю яйця з молоком
Листкові вироби бездріжджові (перед випічкою потрібно змастити яйцем)
Листкові пиріжки
Батони
Пісочне тісто
Піца на деку Fakiro Grill.
- готування піци включає 2 етапи. Спочатку подпекаются заготовки.
- після того, як заготовки накриті начинкою, вони поміщаються на лист, а деко в свою чергу на Fakiro Grill і випікаються при наступних параметрах:
Кругла піца на Fakiro Grill
Безе
Заварне тісто
Бісквітне тісто (рулетный напівфабрикат)
- якщо тісто намазане на лист зовсім тонко, то на першому кроці скорочуємо до 4 хвилин, а на другому – до 3 хв.!!
Іспанська хліб (бісквітний напівфабрикат)
- випічка в листі, вага заготовки не більш 500г
- випічка в листі на 3 кг тіста
Кекси (Мафіни)