Продавець UKRZiP - запчастини та комплектуючі для обладнання HoReCa розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
440 відгуків
Консультація ➤ Viber +38(096)2778899
UKRZiP запчастини для обладнання HoReCa
+380 (96) 277-88-99
Viber

Про м'ясорубки

Про м'ясорубки

М'ясорубки використовують для перемолу та подрібнення м'яса для виробництва ковбасних виробів, гамбургерів, тефтелькою, м'ясних рулетів та ін. Їх також називають мясоизмельчителями і фаршеформирователями. М'ясорубки випускають в декількох різних розмірах (найбільш часто використовувані розміри решітки м'ясорубки 12, 22, 32, 52, тощо), які можна використовувати по-різному, але в більшості ресторанів, продовольчих магазинах і для домашнього використання, найбільш поширеними є настільні м'ясорубки.М'ясорубка – це машина, яка використовується для шпигования або жиловки м'яса з використанням живильного шнека (шнека) під тиском через горизонтально встановлений циліндр (бочку). На кінці бочки встановлена система подрібнення, що складається з зіркоподібних ножів, які обертаються з живильним шнеком і вмонтованими перфорованими дисками (пропускними решітками).
Стандартний розмір перфораційних отворів пропускних решіток становить від 1 до 13 мм. М'ясо спресовується під впливом обертового завантажувального шнека і продавлюється через систему подрібнення, екструдується через отвори в решітках перепускних після рубки або різання обертовими ножами. Просте обладнання оснащене всього лише одним звездообразным ножем і пропускної ґратами, але, як правило, використовують цілий ряд решіток і обертових ножів. Ступінь подрібнення встановлюють у відповідності з розміром отворів останньої пропускної решітки. Для дрібного подрібнення замороженого м'яса або м'яса з високим вмістом сполучних тканин, спочатку його слід перемолоти через диски великого помелу, з подальшою другий обробкою до потрібного розміру подрібнення.Доступні два види систем подрібнення: Система «Enterprise» і Система «Unger».
Деякі використовують настільні м'ясорубки для переробки яловичини, свинини, курятини, риби-зерна і свіжої риби. Настільні м'ясорубки виробництва MPBS Industries – це промислові м'ясорубки, якими користуються кваліфіковані професіонали, більшість з яких схвалені незалежним випробувальним і сертифікаційним центром Underwriters Laboratories Inc. у США і сертифіковані НСФ. MPBS Industries представляє м'ясорубки Thunderbird, настільні м'ясорубки Pro-Cut, м'ясорубки Value-Plus, настільні м'ясорубки Butcher Boy і настільну м'ясорубку German Knife. 
М'ясорубка або фаршеформирователь - це обладнання для дрібної рубки (кришення) або перемішування сирого або приготованого м'яса, риби, овочів та подібних продуктів. Вона замінює такі інструменти як, наприклад, крошильный ніж, який використовували для виробництва м'ясного фаршу, м'ясної начинки і ін. Виробник укладає перемелені продукти в завантажувальну воронку, розташовану у верхній частині м'ясорубки. Звідси матеріал проходить по горизонтальному шнековому конвеєру. Даний шнековий конвеєр працює від електричного двигуна, розчавлює і частково перемішує продукти. В кінці шнекового конвеєра розташований ніж, встановлений безпосередньо навпроти закріпленої решітки з отворами. З цього отвору перемелене м'ясо виходить з машини. Крупність помелу залежить від розміру отворів решітки.
Змінивши грати можна готувати панірувальні сухарі або наповнювати оболонку для ковбасних виробів. Після зняття з стопорного кільця можна замінити решітку. Знявши закріплюють гвинти, м'ясорубку можна розібрати повністю для чищення. Крім побутових ручних м'ясорубок або м'ясорубок з електричним приводом, в наявності є м'ясорубки, які використовуються в м'ясній торгівлі (наприклад, настільна або цеху) і харчової промисловості. Також в наявності є великі машини для переробки декількох тонн на годину.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner