Решітки сита Salvador/Salvinox системи Unger для професійних м'ясорубок
Решітки системи Unger для професійних м'ясорубок
Решітки для імпортних м'ясорубок європейських та китайських виробників. Великий асортимент і наявність на складі, допоможуть швидко вирішити питання з приготуванням фаршу для викладки на вітрину або приготування ковбаси. Розрізняють дві системи подрібненні Унгер:
1. Повний Unger - п'ять одиниць подрібнення. Підрізна решітка + два ножі з лезами + дві решітки (велика і дрібна клітинка)
2. Половина 1/2 Unger - три одиниці подрібнення. Підрізна решітка + ніж з лезом + решітка
При переробці м'ясної продукції в ресторанах, кафе і невеликих підприємствах використовується багатоступінчата система. Решітки лінійки «Unger» призначені саме для поетапного подрібнення. По суті, це послідовне розрізання м'яса на більш дрібні фракції.
Італійський виробник «Lame Italia» створив спеціалізовану лінійку деталей для такого виду процесів. Відмінна риса всієї продукції – вони підходять для всіх моделей електрообладнання європейських, американських або китайських брендів професійного оснащення кухні - KT, Sirman, Fimar, Concar, Everest, Colbe, Gastrotar, Fama, Mainca, Fimar, Apach, EWT та ін. Клієнт має можливість підібрати аксесуари по каталогах інтернет-магазину та повної інформації, зазначеної в ньому.
Система «Unger» і її унікальність
Решітки для м'ясорубки даного різновиду можна розділити на два типи, які відрізняються між собою тільки зовнішнім виглядом:
1. Підрізна – має дуже великі отвори по площі виробу і призначається для проходу шматків м'яса середньої величини. Вони використовуються на першому етапі переробки продукції;
2. Машина – може бути встановлено кілька поспіль з поділом ножами для послідовного і ретельного перемелювання м'яса. Измельчительные решітки стають кінцевою стадією, і від їх форми залежить вигляд готового фаршу.
Що потрібно знати при покупці?
Перед придбанням необхідного обладнання потрібно звіритися з характеристиками обладнання, щоб максимально точно підібрати різновид вироби. Всі найменування в каталозі інтернет-магазину ukrzip.com.ua забезпечені докладним описом, з габаритними і внутрішніми розмірами. Найважливішими з них є:
· зовнішній діаметр, так як робочі трубки професійного електроінструменту мають відмінності і дозволяють опрацьовувати визначені обсяги м'яса;
· внутрішній діаметр важливий для правильної посадки решітки на вал. Вона не повинна бовтатися на ньому і надійно фіксуватися за допомогою виїмки на кромці.
Асортимент моделей італійської компанії представлений гратами для м'ясорубок з діаметром прохідних отворів від 2мм до 20мм. Кожна з різновидів використовується для певних цілей і одержання кінцевого результату. Для кухні ресторану чи кафе, малого підприємства необхідно мати кілька моделей, щоб урізноманітнити асортимент страв і продукції. Благо, що доступна вартість дозволить будь-якому власнику максимально забезпечити потрібними аксесуарами.
Матеріали для харчової галузі
При виготовленні сіток серії «Unger» застосовується інструментальна сталь спеціальної обробки. Допуски для використання для побутових приладів дозволяє створювати високоякісні деталі для професійного електрооснащення. Перевагами використання такого матеріалу, є:
· висока зносостійкість. Сплави здатні пропрацювати багато років без втрати своїх основних характеристик. Абразивність матеріалу настільки низька, що втрати у вазі складають всього декілька відсотків;
· термостойкость. Металл работает при любой температуре, которую можно достичь на профессиональной кухне или в производственных цехах. Это относится, как к повышенным, так и очень низким температурным режимам;
· противокоррозионность. Поверхности стальных изделий не воспринимают влияние влаги и легких пищевых кислот. Закалка и поверхностная обработка обеспечивают защиту от коррозионных образований и разъедание поверхности.
Кожна партія виробів проходить тестування на заводі і отримує сертифікат якості. Виробник надає гарантію на моделі серії «Unger» і піклується про найвищій якості.