Решітки сита Salvinox/Salvador для промислових м'ясорубок системи подрібнення Enterprise

Решітки для м'ясорубки Enterprise
Імпортні нержавіючі сітки (сито) системи подрібнення Ентерпрайз (Enterprise) для м'ясорубок всіх європейських і китайських виробників. Підходять до міцності, підсилених горловин з внутрішніми розмірами - 70 мм, 82 мм, 98 мм, В наявності є решітки з дрібними отворами і з великими (для виготовлення ковбаси). На малюнку зображена схема подрібнення Enterprise - 1 решітка 1 ніж з квадратним отвором.
Лінійка моделей для кухонного та промислової техніки від кращого світового виробника «Lame Italia», представлена в каталозі інтернет-магазину безліччю виробів. Електром'ясорубки використовують круглі решітки з отворами, через які і виходить перебитое м'ясо. Це одна з найважливіших частин оснащення, поряд з ножами, які також представлені на сайті.
Решітки для м'ясорубки серії «Enterprise» створюються для самих різних моделей, що використовуються у сфері ресторанного бізнесу, обладнання кафе, барів, банкетних кухонь, виїзного обслуговування. Для невеликого м'ясного підприємства також необхідно деяку кількість обладнання, щоб виробляти різноманітний фарш, ковбаси, національні страви.
Різновиди і модельний ряд
Виробник представляє високоякісні деталі для електричних пристроїв професійного рівня. Щоб максимально забезпечити кожного покупця, всі вироби уніфіковані та підходять до будь-яких агрегатів. Самими популярними європейськими, американськими та китайськими брендами є - Fama, Colbe, KT, Sirman, Fimar, Concar, Everest, Gastrotar, Mainca і деякі інші. Всі оснащення в каталогах інтернет-магазину може бути використано на м'ясорубках різного виробництва, без втрати технічних показників і якості.
Основні параметри, якими володіють решітки для м'ясорубок лінійки «Enterprise»:
1. Різноманітність діаметрів посадкового місця – 70мм, 82мм і 98мм. Також вироби мають один або два паза фіксації по зовнішньому краю. Це безпосередньо залежить від моделі оснащення;
2. Спосіб установки розрізняється за типом. Є моделі зі звичайними отворами для валу. Деякі оснащені спеціальною втулкою;
3. Відмінності в кількості отворів і їх розмірі. Решітки для м'ясорубки представлені з варіаціями отворів – від 3,5 мм для приготування подрібненого фаршу; до 20мм, щоб зробити січені або домашні ковбаси;
4. Толщина решетки и диаметр посадочной части различается. Она соответствует стандартным показателям электрооборудования. При покупке очень важно обратить внимание на эти технические параметры, чтобы максимально точно подобрать решетку.
Сталь выдержит все
Основным материалом для создания аксессуаров в мясорубку, является нержавеющий металл. Поверхность готового изделия подвергается закалке и дополнительной обработке. Именно использование передовых методов обращения со сталью позволило создать решетки для профессиональных мясорубок с такими характеристиками:
· Низкий уровень износа при длительном использовании. Закрепляющие элементы сплава на основе вольфрама и прочих видов добавок позволили снизить восприимчивость стали к внешнему воздействию;
· Противостоит коррозионным процессам. На кухне или производстве мясорубки всегда работают в среде повышенной влажности и с кислотными средами низкой активности. Решетки из стали «D2» не восприимчивы к влаге и химическому воздействию. Так что можно спокойно перекрутить мясо в замороженном виде, с луком и специями, лимоном или зеленью;
· Щільність металу витримує практично будь-які навантаження. У випадку з професійної кухнею і міні-цехом м'ясного виробництва, неможливо досягти меж в температурі або деформаціях, здатних зруйнувати виріб.
«Lame Italia» в Україні – якість світового рівня
В інтернет-магазині представлені тільки оригінальні решітки для м'ясорубок, вироблені у сонячній Італії. Всі моделі пройшли заводські випробування і вибірково витримали граничні навантаження. Відповідність міжнародним стандартам, наявність сертифікатів якості і відповідності – переваги придбання якісних комплектуючих для ресторанних електричних м'ясорубок.