Ножі та решітки для професійних м'ясорубок

Ножі до всіх м'ясорубок
Оригінальні високоякісні італійські ножі для м'ясорубок фірми Salvinox/Salvador концерну Lama Italia. Підходять на всі моделі імпортних м'ясорубок Fama, Sirman, Fimar, Everest, Gastrotar, Concar, KT, Colbe, Mainca і багато інших, в тому числі і на китайські.
Ніхто не посперечається, що якісний ніж – найголовніша деталь електричної м'ясорубки. В області ресторанного бізнесу, різних кафе, навіть на міні-підприємства по переробці м'яса використовуються різні моделі автоматизованого обладнання. Найчастіше вони відрізняються марками виробників і розмірами. Дуже важливо підібрати для кожної з них відповідні аксесуари.
Італійський виробник «Lame Italia», йдучи в ногу з сучасними тенденціями, пропонує ножі для м'ясорубок серії «Salvinox/Salvador», які підходять абсолютно всім типам електрообладнання.
Стандартизація і універсальність виробів
Компанія-виробник пропонує своїм покупцям універсальні ножі для м'ясорубок. Розміри виробів розроблялися з урахуванням застосування на будь-якому обладнанні, яке підходить за габаритами. В каталогах інтернет-магазину дуже просто вибрати відповідні деталі по таким характеристикам:
· Внутрішні розміри посадкової втулки. На зображенні та в описі вказані внутрішні простору кожного ножа. Споживач зможе співвіднести їх з технічними даними м'ясорубки і вибрати декілька підходящих моделей;
· Загальний діаметр – як правило, не грає вирішальної ролі, так як має менші розміри, ніж габарит в місці установки. Але щоб уникнути псування металевого або пластикового корпусу його слід враховувати;
· Товщина ножа – теж важливий параметр, який потрібно перевіряти перед покупкою. Благо, що в описі до товару представлені всі можливі розміри.
Спрямованість виробництва і дотримання стандартів дозволили випускати ножі для м'ясорубок будь-якого типу і модельного ряду. Будь то європейські чи китайські бренди. Різноманітність електрообладнання, для яких виготовляються деталі, що включає популярні марки - Fama, KT, Sirman, Concar, Fimar, Everest, Gastrotar, Colbe, Mainca. Не обійшли стороною і менш відомих виробників обладнання для ресторанів і м'ясного виробництва.
Метал – основа якості
Для виробництва ножів для м'ясорубок професійної спрямованості використовується високоякісна сталь марки «D2». Це нержавіючий метал з добавками інших матеріалів. Основна причина використання сплаву в тому, що він володіє дуже високими параметрами стійкості і міцності:
· Гранична температура плавлення і деформації настільки велика, що її неможливо досягти навіть в умовах постійної безперервної роботи з самим твердим і жорстким м'ясом. Перегрів металу неможливий при використанні у промисловості або на кухні ресторану;
· Можливість багаторазового заточування – знос поверхні дуже низький. Щоб відновити ріжучі поверхні не потрібно проводити складні і багаторазові механічні дії;
· Змінні леза – запорука тривалого використання. Надійні кріплення дозволять застосовувати ножі на максимальних режимах роботи. Заміна не займає багато часу і дозволяє постійно утримувати електром'ясорубки в готовності;
· Несприйнятливість до корозійних утворень і середах з середньою активністю дозволить використовувати ножі для м'ясорубок при перекручуванні фаршу з цибулею, наприклад, або гострими і кислими приправами. Деталі прекрасно очищаються звичайною водою і не вступають з нею у взаємодію;
· Монолітність матеріалу. Вироби виготовляються методом лиття, штампування та подальшої загартування. Тим самим формується щільна молекулярна структура. Ножі чудово сприймають навантаження на кручення, розрив і руйнівний вплив.
Висока якість гарантована
Виробник ретельно перевіряє якість усіх своїх виробів. Проведення заводських випробувань – обов'язкова умова для ножів серії «Salvinox/Salvador». Інтернет-магазин пропонує своїм клієнтам тільки оригінальні комплектуючі, що мають сертифікати якості. Доступна вартість виробів – ще один спосіб боротьби з неякісними підробками і неймовірно приємна можливість для власника бізнесу придбати багато найменувань, щоб максимально забезпечити асортимент продукції або страв.